Свържете се с нас:


ЗАЩИТА НА ЛИЧНИ ДАННИ

Събирането, обработването и съхранението на лични данни чрез регистрация в сайта на Профилинк ООД е съобразено с Регламент 2016/679 (Общ регламент относно защита на данните) и се използва само за предоставяне на възможност за сваляне на информационни материали от секция Download.

Политика на поверителност и защита на лични данни на Профилинк ООД


     

Профилинк участва в „Карай си спокойно!“.

Профилинк участва в социалната кампания „Карай си спокойно!“.

„Карай си спокойно!“ е билборд кампанията за безопасност на пътя, насочена преди всичко към младите водачи.

Организатори са Българска асоциация на пострадали при катастрофи и Асоциация за външна реклама България. Профилинк ООД, наред с другите компании членки на асоциацията за външна реклама, предостави рекламни площи и услуги за осъществяването на тази инициатива. Акцията е продължение на Световната кампания за пътна безопасност под егидата на Младежката организация към ООН за пътна безопасност /YOURS - Youth for Road Safety/, която БАЗК заедно с Министерството на регионалното развитие проведе успешно през 2014 г. в България.

За реализиране на кампанията бяха монтирани няколко различни, забавни визии по рекламни съоръжения разположени по автомагистрала Тракия. Дизайнът е на Рекламна агенция Ideas Lab. Визиите приканват към по-спокойно шофиране, като напомнят, че всичко ще бъде там, за където пътуваме дори и да пристигнем 15 мин по-късно.

Кампанията стартира днес с официална пресконференция и ще продължи до 15-и септември, когато е и своеобразният край на сезона на активните почивки.