Свържете се с нас:


ЗАЩИТА НА ЛИЧНИ ДАННИ

Събирането, обработването и съхранението на лични данни чрез регистрация в сайта на Профилинк ООД е съобразено с Регламент 2016/679 (Общ регламент относно защита на данните) и се използва само за предоставяне на възможност за сваляне на информационни материали от секция Download.

Политика на поверителност и защита на лични данни на Профилинк ООД


     

Технологии в производството

              

        


Battenfeld-Cincinnati Extrusion Line

Екструдери

Нашите екструдерни машини за PVC профили са на водещи фирми в бранша. Тези високотехнологични машини позволяват прецизност на технологичния процес при екструдирането на PVC профили, както и голяма производствена мощ.


Production Hall #1

Линии и инструменти

Линиите и инструментите, използвани за оформяне и калибриране на PVC профилите, са изработени от лидерите в бранша. Те са гарант, че нашите PVC профили са с постоянно високо качество - потвърдено от строгия качествен контрол.


Mixer and Transport System - Command Center

Автоматизирана миксираща система

Нашата модерна автоматизирана система за миксиране и транспортиране ни дава възможност да контролираме с компютърна прецизност смесването на компонентите, които влизат в състава на PVC профилите. Така ние гарантираме, че качеството на продуктите PROFILINK е винаги на най-високо ниво и има проследимост на процеса от доставките и смесването на суровините до експедицията на готовия продукт до клиента.


Суровини

Без качествени суровини нашите продукти никога нямаше да имат репутация на качествен и надежден продукт. Факт е, че наши партньори са най-големите и престижни заводи от химическата промишленост в Европа.


Персонал

За да постигнем днешните резултати, разчитаме на отговорен и високо-квалифициран екип, който следи и подсигурява безпогрешното изпълнение на всички дейности, за да пристигне при Вас един наистина качествен продукт.